Hyvinvointia hektiseen arkeen – Jokijoogaa jokivarresta

  • 31.5.–31.5.2022
  • Päälava
  • Klo 11:45-12:00

Kuvaus

Vauhdikkaan tapahtumapäivän keskellä on välillä hyvä rentoutua ja ladata akkuja. Omasta hyvinvoinnista voi pitää huolta esimerkiksi lyhyellä joogasessiolla. Tervetuloa kanssamme joogan maailmaan ja ottamaan tauko. Jokijoogaa nähdään päälavalla tiistaina 31.5. klo 11:45-12:00. Voit seurata Jokijoogaa myös striimattuna verkkosivuilla osoitteessa www.supervoimia.fi/amazingnorth2022.

Tule kuuntelemaan ja kokeilemaan, miten yhdistämällä kouluasteiden ja alueen yhteistyötä, digitaalisia välineitä ja mielekästä tekemistä tuotettiin ensimmäinen jokijooga. Lavalla saamme maistiaisen jokijoogasta ja kuulemme, miten eri-ikäiset lapset ja nuoret päiväkodista peruskouluun ovat olleet tekemässä kokonaisuutta. 

Tausta 

Jokijoogan taustalla on vuonna 2021 käynnistynyt alueellinen yhteistyö Hintan, Laanilan, Myllyojan, Haapalehdon ja Oulujoen alueilla. Yhteistyöverkoston yhteisenä nimittäjänä toimii joki, josta syntyi Jokilaakson verkosto. Verkostoon kuuluu alueen lukio, alakouluja, yläkoulu ja päiväkoteja. Yhdessä yksiköt tekevät erilaisia projekteja, joihin osallistuu eri ikäisiä lapsia ja nuoria. Verkoston tavoitteena on kehittää toimintamalleja ja kulttuuria, joka mahdollistaa merkityksellisten asioiden tekemisen alueella yhdessä. 

Jaa tapahtuma