Ilmoittaudu mukaan! Ideat, neronleimaukset ja testaamisen kulttuuri täyttävät Ouluhallin Amazing North -tapahtumassa

Amazing North – lapsille, nuorille sekä opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille suunnattu suurtapahtuma – valloittaa Ouluhallin 31.5.–1.6. Tänä vuonna tapahtumaan kytkeytyy myös koronan vuoksi alkuvuodesta siirretty ToolCamp. Toiminnallisia tapahtumia yhdistää oululainen STEAM-toimintakulttuuri, joka kiteytyy sanoihin yhdessä enemmän.

Amazing North -tapahtuma tuo Ouluhalliin työpajoja, ohjelmanumeroita ja asiantuntijapuheenvuoroja. Tapahtuma myös striimataan Supervoimia-sivustolla.

4.–9.-luokkalaisten haasteet ratkeavat

Keskiviikkona 1.6. pääosassa on ToolCamp, kekseliäisyyteen, luovuuteen ja yhteistyöhön kannustava messutyyppinen tapahtuma. ToolCamp on käynnistynyt jo oululaisissa kouluissa, joissa 4.–9.-luokkalaiset ovat työskennelleet heille annettujen haasteiden parissa. ToolCampissä oppilaat esittelevät luovat ja vastuulliset ratkaisunsa yleisölle ja tuomaristolle.

Vuorovaikutustaitoja ja kriittistä ajattelua STEAMisti

Amazing North -tapahtuman keskiössä on STEAM-toimintakulttuuri ja -pedagogiikka: yhdessä tekeminen sekä kokeileva ja yhteisöllinen oppiminen. Tavoitteena on, että lapset ja nuoret oppivat ennen kaikkea itseohjautuvuutta, vuorovaikutustaitoja ja kriittistä ajattelua.

Joka toinen vuosi järjestettävästä Amazing North -tapahtumasta vastaavat Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut, Oulun STEAM-verkosto, Oulun yliopisto ja Pohjois-Suomen aluehallintoviraston opetustoimi.

Ilmoittaudu mukaan!

Tapahtuman ilmoittautuminen on nyt auki: Ilmoittaudu täällä. Voit ilmoittautua mukaan joko ryhmänä tai yksin. Ilmoittautuminen on auki tapahtumapäiviin saakka.

Tapahtuman ohjelmaan voit tutustua tarkemmin: Tutki ohjelmakarttaa tällä sivustolla.

Lue lisää STEAMistä: www.steaminoulu.fi

Jaa artikkeli