Virtuaalivierailu kirjastoauto Onneliin

  • 21.5.–31.12.2024
  • Verkossa

Kirjastoauto Onneli

Oulun kaupunginkirjaston kirjastoauto Onneli on lasten oma kirjastoauto. Se kulkee koko Oulun alueella kyydissään päiväkoti- ja alakouluikäisille sopivia kirjoja.

Onneli käy yhdeksällä pienellä alakoululla ja sadalla päiväkodilla, joista on pitkä matka kirjastoon. Kouluilla oppilaat käyvät lainaamassa kirjoja koulun lukutunnille ja kotiin. Päiväkotien aikuiset lainaavat lukemista päiväkotiin yhdessä lasten kanssa. Onnelissa järjestetään myös satuhetkiä päiväkoti-ikäisille lapsille.

Välillä Onneli vierailee erilaisissa tapahtumissa. Oletkin saattanut nähdä Onnelin vaikkapa Ainolan puistossa, Nallikarissa tai Koitelissa.

Tule virtuaaliselle vierailulle Onneliin

Toivotamme kaikki lapset ja aikuiset tervetulleiksi kirjastoauto Onneliin! Voit liikkua Onnelin kuvassa klikkaamalla nuolikuvakkeita kirjastoauton hyttiin ja takaosaan ja tutkiskella, mitä kaikkea kirjastoautossa näkyy. Voit myös kurkistaa, miltä Onneli näyttää ulkoapäin.

Lukuvinkkejä ja haastatteluja

Kuvan muita hotspotteja klikkaamalla avautuu muita sisältöjä. Voit esimerkiksi katsella kirjastonautonkuljettajan ja kirjastovirkailijan haastattelut. Kuvasta löytyy myös lukuvinkkejä, nukketeatteriesitys ja satutuokio.

Tutustu myös kirjastoauto Kaunoon virtuaalivierailulla.

Lisätietoja

Kirjastoautot Kirjastoreitti-sivuilla: Tervetuloa kirjastoautoon!

Jaa tapahtuma