Tule mukaan näytteilleasettajaksi Amazing North -tapahtumaan

Tervetuloa Pohjois-Suomen suurimpaan ja merkittävimpään kasvatus- ja opetusalan STEAM-aiheiseen tapahtumaan. Tapahtuma tarjoaa monipuolisen kattauksen tekemistä ja kokemista tieteen, taiteen ja teknologian alueilta niin lapsille ja nuorille kuin kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille sekä muille tapahtumassa vieraileville. Amazing North yhdistää alueen yritykset, organisaatiot sekä lapset ja nuoret STEAM-pedagogiikkaa apuna käyttäen. Tapahtuma kokoaa yleisöä laajasti eri puolilta Suomea ja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden verkostoitua, oppia ja inspiroitua.

Olittepa yritys, yleishyödyllinen organisaatio, järjestö, yhteisö tai taiteilija, voitte olla osa Amazing North-tapahtumaa. Tavoitteena on toiminnallisuuden kautta kertoa lapsille ja nuorille tulevaisuuden työtehtävistä Suomessa. Näytteilleasettajat pääsevät lasten ja nuorten pariin kertomaan osaamisestaan ja tavoitteistaan.

Valitse messuosastosi koko ja ilmoittaudu mukaan näytteilleasettajaksi STEAM in Oulun verkkosivuilla.

Jaa artikkeli