Satuseinä pääkirjastolla

  • 5.5.–14.8.2022
  • Pääkirjasto
  • Kaarlenväylä 3, Oulu. Tapahtumatila Laituri, 1. krs

Kuvaus

Oulun pääkirjaston tapahtumatila Laiturissa koettavana oleva Satuseinä, jossa yhdistyvät pelillisyys, musiikki ja vuorovaikutus. Satuseinä on Laituri-tilassa 14.8.2022 saakka.

Vuorovaikutteinen SATUSEINÄ® vie musiikkisatujen maailmaan. Se on suuri älyseinä, jonka sisältö kutittelee kaikkia aisteja, aktivoi, opettaa ja viihdyttää musiikin kautta. Jean Sibeliuksen ja Leevi Madetojan musiikkiin sovitettu mukaansatempaava älyseinä tarjoaa sukelluksen Suomen Lappiin sijoittuvaan Maaria taivaanlaulaja -musiikkisatuun sekä samaan satumaailmaan sijoittuviin peleihin.  Kielivalikoima on suomi, ruotsi ja englanti.

Musiikkisatu

Satu etenee käyttäjien toimesta sisältäen välillä erilaisia vuorovaikutteisia toimintoja ja tehtäviä. Sadusta voi käydä läpi osion kerrallaan tai kerralla koko sadun. Musiikin täyttämä ja näyttelijöiden näyttelemä upeasti kuvitettu ja animoitu tarina imaisee lapset ja heidän vanhempansa sadun sisään. Satukokemus on saatavana suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Fantasiasoitin

Musiikkisadun teemaan sopiva fantasiasoitin, jolla voi luoda oman musiikillisen maailman!

Elämysmaalailu

Luontoelementtien kanssa tapahtuva luovuutta ruokkiva ja aisteja kutitteleva maalailu.

Haluatko sinä antaa äänesi Satuseinälle Oulun murteella?

Nyt se on mahdollista, koska TechArt- hanke hakee ääninäyttelijöitä ja Oulun murteen osaajia, joista valitaan parhaat Oulun murteen taitajat, ja heidän äänensä tuodaan myös valmiiseen tuotteeseen.  Ääninäytteen voit lähettää TechArt-hankkeen verkkosivuilla 15.5.2022 mennessä.

Satuseinä on osa TechArt-hankketta. Muut tekijätiedot alla olevassa kuvassa, klikkaa suuremmaksi.

Jaa tapahtuma