Toivon Agenda ja Luetaan! 25.–26.5.2021

Toivon Agenda ja Luetaan! -tapahtuman verkkosivu supervoimia.fi/toivonagendajaluetaan2021extra on nyt auki! Tutustu ohjelmiin ja aktiviteetteihin ja nappaa teidän luokallenne ja itsellesi ammattilaisena sopivimmat slotit.

Toivon Agenda ja Luetaan! -tapahtuma järjestetään 25.–26.5.2021 verkossa ja ympäri pohjoista Suomea. Tapahtumassa käsittelemme lukutaidon ja lukuilon, kestävän kehityksen sekä globaalikasvatuksen teemoja. Päiväkodit, peruskoulut, lukiot sekä opetus-, kasvatus- ja kirjastoalan ammattilaiset eri puolilla Pohjois-Pohjanmaata, Kainuuta ja Lapista pääsevät osallistumaan tapahtumaan itselleen sopivalla tavalla.

Supervoimia-tapahtumasivusto on Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun sivistystoimen kohtaamispaikka. Se on tarkoitettu meille kaikille: lapsille, nuorille ja eri alojen ammattilaisille.

Tapahtumasivustolla tullaan järjestämään myös muita tapahtumia tulevaisuudessa. Pysy kuulolla!

#toivonagenda2030 #luetaan #lukuiloaliikkeellä
@oulunkaupunginkirjasto, @avikouluttaa @kehittäjäopettajat @cityofoulu @oppivaoulu

Jaa artikkeli