Toivon Agenda ja Luetaan! -tapahtuma ylitti odotukset

Iso kiitos kaikille Toivon Agenda ja Luetaan! -tapahtumaan osallistuneille, sen loistavasta ohjelmasta vastanneille ja juontajille. Olihan meillä huippumielenkiintoiset kaksi päivää toukokuussa!

Tapahtumaan osallistui noin 10 000 ihmistä.

Hyödynnä aktiviteetteja vielä jälkikäteen

Vaikka tapahtuma on onnellisesti ohi, osaa tapahtuman mahtavasta ohjelmasta ja erilaisista aktiviteeteista voi edelleen hyödyntää. Esimerkiksi erilaiset ideat ja materiaalit ovat jatkossakin vapaasti kaikkien käytettävissä.

Uudelleen ensi vuonna

Ensi vuoden toukokuussa pyrimme järjestämään vastaavanlaisen tapahtuman. Voit lähettää meille myös palautetta ja ideoita. Otamme niitä mieluusti vastaan. Pysy myös kuulolla Instragramissa @sivistyksensupervoimia.

Kaksi muuttui yhdeksi

Toivon Agenda ja Luetaan! -tapahtumaa vietettiin Oulussa 25.–26.5. Tapahtuma yhdistettiin kahdesta aikaisemmin erikseen vietetystä tapahtumasta. Tapahtumaa tekivät yhteistyössä Oulun kaupunki, Unesco ASPnet -koulut ja Pohjois-Suomen aluehallintovirasto.

Jaa artikkeli