Toivon Agenda tulee taas!

Globaalikasvatusta ja kestävää kehitystä – Toivon Agenda -tapahtuma 23.-24.5.2023

Agenda 2030 on Pariisin ilmastosopimuksen ohella ehkä ihmiskunnan tärkeimpiä asiakirjoja. Agendan tavoitteiden päämääränä on tehdä maailmasta parempi paikka meille kaikille, tämä on meidän kaikkien agenda.
-YK-liitto-

Lapset ja nuoret sekä heidän kanssaan työskentelevät ammattilaiset eri puolilta Suomea ovat toukokuussa jälleen Agenda 2030:n teemojen äärellä. Toiminnalliset työpajat rakennetaan yhdessä UnescoASPnet-verkoston kanssa, lapset ja nuoret osallistaen, Agenda2030-hengen mukaisesti.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto, Oulun kaupunki, Oulun yliopisto yhdessä kaikkien Suomen kaupunkien ja kuntien kanssa järjestävät yhdessä Toivon Agenda -tapahtuman 23.–24.5.2023. Kutsumme kaikki mukaan tapahtumaan!

Tapahtuma koostuu useista eri aktiviteeteista ja ohjelmista. Tapahtumassa on tarjolla muun muassa
 livestriimejä, jotka ovat ihan kaikille avoimia
 kilpailuja
 lukuvinkkejä
 työpajoja
 virtuaalivierailuja.

Tapahtuma on suunnattu sekä lapsille ja nuorille että ammattilaisille. Tapahtumassa onkin mukana opetus ja kasvatusammattilaisia sekä lapsia ja nuoria päiväkodeista, peruskouluista ja lukioista kaikkialta Suomesta.

Lisätietoa tapahtumasta:

Päivi Packalen 040-1903753, paivi.packalen@nullouka.fi, Jussi Tomberg 044-7039186, jussi.tomberg@nullouka.fi Oulun sivistys- ja kulttuuripalvelut

Linda Mård, puh. 050 396 1992, linda.mard@nullavi.fi, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto

Lisätietoa Agenda2030 -tavoitteista:

Suomen YK-liitto

Maailma 2030

Kestävä kehitys

#toivonagenda2030 @avikouluttaa @kehittäjäopettajat @cityofoulu @oppivaoulu

Jaa artikkeli