Ohjeita tapahtuman osallistujille

AMAZING NORTH OULUSSA 21.–22.5.2024


Hienoa, että
osallistut Amazing North -tapahtumaan! Tässä tärkeää tietoa tapahtuman osallistujille.
Jos et ole muistanut ilmoittautua, voit tehdä sen täällä.

Kannustamme sinua jakamaan päivien aikana ajatuksiasi ja fiiliksiäsi tapahtumasta. Tapahtuman viralliset aihetunnisteet ovat #toolcamp, #amazingnorth, #steaminoulu, #oppivaoulu ja #oulu, #asteenverran. Jos julkaiset Instagramissa, muista merkitä julkaisuun @steaminoulu, @oppivaoulu @cityofoulu sekä @avikouluttaa, niin voimme jakaa kuvan tai tarinan eteenpäin!  

Tapahtumapaikka- ja aika:
Tapahtuma pidetään 21.-22.5.2024 Oulun Energia Areenalla (Oulun jäähalli), osoitteessa Teuvo Pakkalan katu 11.
Tapahtuma-alue on auki kumpanakin päivänä klo 9.00-15.00.
 

Saapuminen: Energia Areenalle tullaan sisään markettien puoleisesta päädystä. Sisään tullessanne järjestyksenvalvojat kysyvät teiltä yksikön ja henkilömäärän. Näin teidät merkataan ryhmänä tai yksilönä tapahtumaan sisälle. Poistuminen mielellään saman oven kautta mistä tulitte ja ilmoitus järjestyksenvalvojille mikä ryhmä lähtee. Näin pysymme ajan tasalla siitä, keitä hallin sisällä on.

Parkkeeraus: Jäähallin parkkipaikat ovat kiekkopaikkoja. Läheisen tekojääradan parkkipaikkoja voi käyttää, myös Ouluhallin pihassa on parkkipaikkoja.

Ostokset: Hallin sisällä on muutamia oppilaiden pitämiä myyjäispisteitä mistä vierailijat voivat käydä tekemässä ostoksia. Niissä myydään mm. metrilakuja, leivonnaisia ja juomia. Halutessaan voi siis varata käteistä mukaan tapahtumaan.   

Tekemistä oppilaille: Kuvaukset kaikkien näytteilleasettajien pisteiden sisällöstä löytyvät ohjelmakartasta. Kannattaa tutustua niihin etukäteen. Kaikille näytteilleasettajille on sanottu, että tapahtumassa vierailee lapsia ja nuoria ihan pienistä jo aikuisiin. Kannattaa siis rohkeasti mennä sellaisellekin pisteelle mikä ei heti näytä omaan ikään sopivalta. Siinä saattaa yllättyä! 

Tekemistä opettajille: Opettajille pidetään kumpanakin päivänä omia työpajoja Kärppä-klubin kabinetissa. Kulku kabinettiin on tekojääradan puolella olevan sisäänkäynnin vierestä. Tutustu ohjelmaan tapahtuman kotisivuilla: Toimintaa opettajille. 

Kuvaus: Tapahtuma on julkinen tilaisuus ja siellä on muutamia kuvaajia tallentamassa tapahtumaa. Tästä on hyvä mainita ryhmille myös etukäteen.

Tapahtuman pohjakartta:

Tapahtuman pohjakartta

Tapahtuman turvallisuudesta vastaa Securitas yhteistyössä JEDUn turvallisuusalan opiskelijoiden kanssa. Otathan yhteyttä järjestyksenvalvojiin, jos huomaat jotain turvallisuuteen liittyvää tapahtuman aikana. Siivouspalveluista vastaa L&T.  

Kiitos, kun olette osa tapahtumaamme! Tehdään yhdessä päivistä hyvät! 

Paula Vorne, Oulun Sivistys- ja kulttuuripalvelut, paula.vorne@nullouka.fi, p. 040 573 9503

Maikki Manninen, Oulun Sivistys- ja kulttuuripalvelut,  maikki.manninen@nullouka.fi, p. 040 614 9138

Amazing North -tapahtuman etusivulle.