Kohtaamispaikka lapsille, nuorille ja ammattilaisille

Sivistyksen Supervoimia on tekoja, tapahtumia ja toimintaa – tapahtumasivusto meille kaikille: lapsille, nuorille ja eri alojen ammattilaisille.

Sivusto on myös Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun sivistystoimen kohtaamispaikka, se, josta löytyvät tapahtumat ohjelmineen jälkikäteen ja jossa katsotaan tulevaisuutta kohti uutta ideoiden.

Tulevat tapahtumat kiikariin

Tulevista tapahtumista kuulet ensimmäisenä juuri supervoimia.fi/amazingnorth2024-sivustolta. Voit seurata meitä Instagramissa @sivistyksensupervoimia.

Jokaisessa tapahtumassa ohjelmatarjontaa voi tutkia kohderyhmä- ja aktiviteetti- tai ohjelmaosioittain. Etusivulla tarjonnan näkee ilman kategorisointia.

Hyödynnä aikaisemmat tapahtumat

Kaikki supervoimia.fi/amazingnorth2024-sivuston tapahtumakokonaisuudet löytyvät jälkikäteen tapahtuma-arkiston kautta, katso Aikaisemmat tapahtumat.

Aikaisemmissa tapahtumissa on myös sellaisia ohjelmaosioita, esimerkiksi ideoita ja materiaaleja, joita voi hyödyntää päiväkodeissa, kouluissa ja töissä milloin vain.

Monien tekijöiden summa

Tapahtumien järjestämisestä vastaavat Oulun sivistys- ja kulttuuripalvelut ja Pohjois-Suomen aluehallintovirasto yhteistyössä monien kumppaneiden kanssa.

Oulun sivistys- ja kulttuuripalvelut

Paula Vorne
Maikki Manninen
Jussi Tomberg
Elina Kauppila, Oulun kaupunginkirjasto

Pohjois-Suomen aluehallintovirasto

Opetustoimi
Linda Mård