Ilmoittautuminen ohjelman järjestäjäksi on auki!

Huhuu siellä, maapallolla olisi asiaa…

Ilmastotekoja, ei köyhyyttä, ei nälkää, vastuullista kuluttamista, rauhaa ja oikeudenmukaisuutta, hyvä koulutus, sukupuolten tasa-arvo ja kymmenen muuta tavoitetta. Maapallolla tuntuu olevan paljon asiaa. Ainoaa kotipalloamme kannattaa ehkä kuunnella ja tehdä tavoitteet tutuiksi kaikille.

Nyt juuri SINULLA on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa, miten näyttävän ja hauskan Toivon Agenda-tapahtuman rakennamme yhdessä vuonna 2023. Ohjeistukset ja ilmoittautuminen oman ohjelman järjestäjäksi tapahtumaan ovat päivitetty ja löytyvät TÄÄLTÄ. Ilmoittautuminen on auki maaliskuun loppuun asti.

Ohjelman järjestäjä päättää itse missä, milloin ja kenelle Agenda 2030- tavoitteisiin liittyvä ohjelma toteutuu omien resurssien mukaan.  Me muutamme ohjelman ohjelmakortiksi sivustolle, josta osallistujat sen löytävät.  Jos sinulta löytyy jo hyvä idea, toimintaa tai osaamista, voit kenties jalostaa sitä hieman eteenpäin tai ilmoittaa sen suoraan osaksi tapahtumaa.

Olemme tuottaneet kaksi työpajapohjaa, jotka tutustuttavat Agenda 2030-tavoitteisiin ja ovat hyödynnettävissä oman ohjelman suunnitteluun esimerkiksi oppilaiden kanssa. Olkaa hyvät!

Uteliaisuudella vastaustanne odottaen

Jussi, Päivi ja Vilma

Jaa artikkeli